InValkenswaard banner

Open Coffee Valkenswaard zegt:

Videos over Open Coffee Valkenswaard

Open Coffee Valkenswaard

Open Coffee staat voor netwerken onder het genot van een kopje koffie en/of thee.
Sinds 2010 is Open Coffee gestart in Valkenswaard. Iedere even week op vrijdag, van 09.00-11.00 uur, ontmoeten ondernemers, ZP’ers (zelfstandig professional) en ondernemende mensen uit Valkenswaard en omgeving elkaar bij ’t Oude Wandelpark in Valkenswaard.

Het kost je niets, hooguit een kopje koffie.
Open Coffee is vrijheid, blijheid. Open Coffee kent geen verplichtingen, geen badges, geen presentaties. In ieder geval niet in Valkenswaard. (Het kan zijn dat een andere Open Coffee, andere ‘regels’ kent.) Wat kost het dan wel?..tijd. Of beter gezegd: je investeert tijd om jouw netwerk verder uit te breiden en te verdiepen.  Wij durven wel te zeggen dat wij, alle leden samen, het grootste netwerk van Valkenswaard hebben. En dat is wat ons bindt. Wij zijn bereid om met elkaar te delen, elkaar te helpen of adviseren. En natuurlijk is het heel leuk om iedere keer weer nieuwe mensen te ontmoeten.
Open Coffee Valkenswaard (OCV ) is laagdrempelig. Zelfs als je voor de eerste keer komt, sta je niet alleen. Er zijn altijd mensen die graag met jouw een bakkie doen en je kunnen voorstellen aan de andere leden.

Open Coffee Valkenswaard en LinkedIn
Naast het 2-wekelijks ontmoet moment is het mogelijk om ook online met de anderen te netwerken. Social Media mag daarom ook niet ontbreken. OCV is op zowel LinkedIn als twitter te vinden. Op LinkedIn hebben we een eigen groep. Graag nodigen we je uit om hiervan lid te worden zodat je de discussies binnen de groep ook online kunt volgen. Voor iedere live-bijeenkomst wordt een online event aangemaakt. Het is mogelijk (en gewenst) om hier alvast in te schrijven als aanwezige bij de volgende bijeenkomst. Laat de andere leden weten dat je komt. Altijd interessant als je naar een netwerkbijeenkomst gaat. De snelste nieuwtjes volg je via twitter (www.twitter.com/ocvalkenswaard)

Nieuwsgierig
Wil jij ook wel eens zien wat en Open Coffee nu in de praktijk betekent?
Kom gerust een keer binnen lopen op vrijdagochtend (in de even week). Vanaf 09.00 uur zijn wij aanwezig. We heten je graag welkom!
Tot Open Coffee

Bart Jansens, Marianne Hoeks en Chantal Jeurgens

Sfeerimpressies

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 10:00 - 11:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contactgegevens

Nog geen gegevens opgegeven