InValkenswaard banner

Openingstijden

Dit zijn de algemene openingstijden van de winkels in Valkenswaard. Voor uitzonderingen bekijk het profiel van de winkel.

Maandag 13:00 - 18:00
Dinsdag 10:00 - 18:00
Woensdag 10:00 - 18:00
Donderdag 10:00 - 18:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Gesloten

Rondom Valkenswaard

Winkels in Valkenswaard

Nieuwe sportkleding nodig? Kunnen die schoenen echt niet meer? Wat zou hij willen hebben voor zijn verjaardag? Wil je misschien badschuim en deodorant meenemen?

Dit soort en nog meer vragen, kan het bruisende winkelcentrum van Valkenswaard beantwoorden. Je hoeft niet meer perse naar Eindhoven om te shoppen. Als je snel iets nodig hebt of gewoon zin hebt om een gezellig dagje te winkelen, dan kan je in Valkenswaard goed terecht. Er is een grote diversiteit aan winkels. Het shopgebied van Valkenswaard bestaat namelijk uit drie winkelstraten: de Leenderweg, De Corridor en de Eindhovenseweg. En twee overdekte winkelcentra: De Valkenstaete en De Kerverij. Hier vind je onder andere parfumeriezaken, cadeauwinkels, drogisterijen, juwelierszaken en natuurlijk kleding- en schoenenwinkels.

Dat het dorp ook winkels van Valkenswaardse bodem kent, maakt het winkelen zo uitzonderlijk. Dus loop niet alleen de bekende winkels binnen maar snuffel ook rond in Valkenswaardse boetiekjes. Hier kun je kennismaken met een ander assortiment dan het oude vertrouwde.

Ook is het fijn dat er mogelijkheden zijn om even op adem te komen. Er zijn verschillende tentjes waar je iets kunt drinken of lekker kunt lunchen. Mochten deze tentjes net niet zijn wat je zoekt, dan kun je altijd nog naar de Markt. Die ligt namelijk op loopafstand.

Dus om koopjes te jagen of een rustig dagje te winkelen, ben je in Valkenswaard altijd welkom.

Winkels

Neem hier een kijkje in de winkels van Valkenswaard.

Koopzondagen 2011

De eerstvolgende koopzondag in 2011 is dikgedrukt.

27Maart
2Juni
25September
25Oktober
27November
18December