InValkenswaard banner

Actueel

Uitgaan in Valkenswaard

Valkenswaard staat al jaren bekend om zijn uitstekende uitgaansgebied. Dit dorp telt nog steeds de meeste kroegen per inwoners in Nederland en daar is Valkenswaard terecht trots op. Niet is Valkenswaard trots op alleen de hoeveelheid van kroegen, maar vooral om de gezellige en gemoedelijke sfeer tijdens het uitgaan.

Geen wonder dat dit uitgaansgebied iedere weekend weer tientallen vrijgezellen feesten, team uitjes en vrienden groepen door heel Nederland naar zich toe trekt. Valkenswaard telt twee centraal gelegen uitgaansgebieden de ene heet “de Statie” en de andere “de Markt”.

De Statie biedt ruimte voor een 5 tal cafés waar veel live bandjes optreden en waar je heen gaat om lekker wat te drinken, heerlijk kunt eten en kunt genieten van de muziek. Het uitgaanspubliek wat daar kom verschilt enorm van leeftijd, maar heeft gemeen dat het echte muziek liefhebbers zijn.

De Markt daarin tegen is iets meer gericht op het jonger uitgaanspubliek (van 17 t/m 30 jaar) en geeft ruimte aan 17 kroegen die allemaal zijn eigen stijl, muziek en gezelligheid brengen.

Kortom Valkenswaard biedt uitgaansgelegenheid voor iedere doelgroep of je nu houdt van een gezellig avondje mee lallen op Nederlandstalige muziek, lekker rocken, rustig een biertje drinken of juist losgaan op feestmuziek, dance, club gebracht door uitstekende DJ’s, in Valkenswaard kun je alle kanten op.

Profielen

Zoek hier de bedrijfspresentatie van een gelegenheid in Valkenswaard.

Openingstijden

Dit zijn de algemene openingstijden van de horeca in Valkenswaard. Let wel op de de deuren op zaterdag een uur van te voren sluiten!

Maandag 13:00 - 01:00
Dinsdag 10:00 - 01:00
Woensdag 10:00 - 01:00
Donderdag 10:00 - 01:00
Vrijdag 10:00 - 03:00
Zaterdag 10:00 - 03:00
Zondag 10:00 - 02:00