InValkenswaard banner


ZoBrabants

Recreëren in Valkenswaard.

Een leuk dagje weg met vrienden of familie, een vrijgezellenfeest, een personeelsfeest regelen of gewoon gezellige dag vol leuke activiteiten? Valkenswaard biedt je deze ruimte.

Valkenswaard kent een rijk gebied aan recreatieve mogelijkheden. Naast dat dit dorp een prachtig natuurgebied kent als De Malpie, Nederheide en Het Leenderbos, zijn er ook genoeg andere activiteiten voor jong en oud.

Arrangementen

Valkenswaard is de ideale plek om een gezellige tijd te beleven. Het dorp heeft een aantrekkelijk winkelcentrum, een gezellig uitgaansgebied en vele mogelijkheden wat betreft overnachtingen en vermaak. Niet voor niets schieten de recreatie ondernemingen uit de grond als paddenstoelen. Zij bieden een rijke scala aan van diverse activiteiten. Wanneer je nu houdt van actie, ontspanning, educatie of gewoon een gezellig dagje weg, in Valkenswaard kun je alle kanten op.

Zelf organiseren

Wil jij zelf een leuke dag organiseren zoals een vrijgezellenfeest, teamuitje of iets anders in Valkenswaard? Dan kun je volop kiezen uit verschillende activiteiten. Van waterskiën tot aan indoor karting of van Oudhollandse spelen tot je eigenbonbons maken. Valkenswaard biedt het allemaal.

Bekijk snel de bedrijven die deze activiteiten aanbieden.

Bedrijven

Bekijk hier wat Valkenswaard te bieden heeft.