InValkenswaard banner


De statie courant

Bekijk hier de digitale versie van de statie courant.

Openingstijden

Dit zijn de algemene openingstijden van de statie in Valkenswaard. Voor uitzonderingen bekijk het profiel van de gelegenheid.

Maandag 10:00 - 01:00
Dinsdag 10:00 - 01:00
Woensdag 10:00 - 01:00
Donderdag 10:00 - 01:00
Vrijdag 10:00 - 02:00
Zaterdag 10:00 - 02:45
Zondag 10:00 - 01:00

De statie in Valkenswaard

De Statie in Valkenswaard is een bruisend uitgaansgebied rijk aan gezellige restaurants, cafés en cafetaria’s. U vindt de Statie op loopafstand van de Markt. Parkeergelegenheid is er volop.

Je vindt de Statie aan de Frans van Beststraat en de omliggende straten in Valkenswaard. Wilt u heerlijk dineren in een sfeervolle ambiance dan bent u bij Restaurant d’Oliveira aan het juiste adres. Eet u liever een heerlijke bami- of nasischotel of een frietje met mayonaise? Dan staan zowel Restaria Den Haas en Cafeteria ’t Konijntje voor u klaar. Wilt u iets actiefs ondernemen? Ga dan met vrienden quizzen bij dorpscafé Willem II. En heeft u daarvan dorst gekregen? Kom dan binnen voor een biertje bij een van de cafés zoals Lugano, De Zaak en Café de Fantast. En kunt u de weg niet meer terugvinden naar huis? Geen probleem! Bij Hotel de Valk zijn er volop overnachtingsmogelijkheden.De Statie Courant

Met de Statie Courant willen veertien bedrijven van dit mooie stukje Valkenswaard aan u laten zien wat zij in huis hebben. De Statie biedt namelijk zoveel meer dan waar u weet van heeft.

Dus pak de Statie Courant erbij, lees ’m aandachtig door en bewaar elk exemplaar. Met de Courant willen wij iedereen op de hoogte houden van alles wat er speelt op de Statie zodat u niets meer hoeft te missen! Mocht je hem gemist of niet ontvangen hebben, kun je altijd het digitale exemplaar bekijken op inValkenswaard.

De Statie

Neem hier een kijkje in gelegenheden die bij de statie horen.