InValkenswaard banner

De Valkenswaardse Roller Club presenteert met trots: Wonderland

Tuesday 18 Dec 2012 12:33

Na een afwezigheid van drie jaar waarin wel de nodige najaarshows georganiseerd werden, vond de Valkenswaardse Roller Club het weer tijd voor een grote kerstshow. De kerstshows van de VRC staan bekend om hun prachtige kostuums en mooie choreografieën, die groot en klein in vervoering brengen. Een familievoorstelling die je zeker niet mag missen.

Ook deze keer is er weer gekozen voor een thema; naast het rolschaatsen is er ook een stukje theater te zien. Het wonderland dat de Valkenswaardse Roller Club creëert mede door schitterende decors en prachtige verlichting lijkt zo uit een sprookjesboek te komen. Toch is het niet het bekende verhaal van Alice in Wonderland dat een ieder al kent. De VRC wil een wonderland met nieuwe personages en mede door de vele fluoreffecten zult u zich daadwerkelijk in een wonderlijke wereld wanen.

De shows zullen plaatsvinden aan de Schotelmansstraat 25 in Valkenswaard op de volgende data: 26 december (14:00u), 29 december (19:00u) en 30 december (14:00u en 19:00u). De zaal zal één uur voor aanvang geopend zijn. Als u interesse hebt om de show te bewonderen, kunt u een kaartje reserveren via vrcshow@hotmail.com (volwassene: €12,50, kind t/m 12 jaar: €8,00). Tevens zijn kaartjes aan de kassa verkrijgbaar.

Voor het laatst bijgewerkt op: Tuesday 18 Dec 2012 | 12:33

Kerstshow Valkenswaard

Kerstshow Valkenswaard