InValkenswaard banner

Petitie van Actiegroep N69

Friday 18 May 2012 16:44

De oplossing voor de verkeersproblematiek in onze regio is in zicht.
De Verenigde Winkeliers Valkenswaard geven in samenwerking met de Actiegroep N69 burgers de kans zich uit te spreken vóór de Westparallel, de voorkeursvariant van vrijwel alle partijen.

De aanleg van een dergelijke weg komt nu in zicht, al zal het nog zeker enige jaren duren voordat de weg gerealiseerd zal zijn. Bewoners van Waalre en Valkenswaard maar ook van Bergeijk en Eersel zijn al vele jaren blootgesteld aan, ‘n ook volgens de wettelijke normen, te hoge belasting van het milieu door schadelijke uitlaatgassen en lawaai, terwijl al voor 2010 maatregelen genomen zouden moeten worden. Eindelijk kan er met de aanleg van de Westparallel een structurele oplossing komen voor de verkeersproblematiek in onze regio en kunnen plannen ontwikkeld worden voor de herinrichting van het winkelgebied Eindhovenseweg. Naast het gevaar voor de gezondheid van aanwonenden weegt ook het economisch belang van de ondernemers welke gevestigd zijn aan de N69 zwaar. Verschillende partijen van het bestuurlijk overleg hebben nu al aangegeven het gebieds-akkoord te gaan ondertekenen.

De Verenigde Winkeliers Valkenswaard bieden u samen met de actiegroep N69 de mogelijkheid om door middel van het tekenen van een petitie steun te betuigen aan de Westparallel, waardoor op zo kort mogelijke termijn een einde aan de schrijnende overlast kan komen. De petitie kan op hemelvaart dag 17 mei a.s. ondertekend worden bij de stand van de Actiegroep N69 in het winkelgebied Eindhovenseweg en daarna in ’n groot aantal winkels aan de N69.

Informatie over ActiegroepN69 is te vinden op de website: www.actieN69.nl waarop u ook uw steun kunt betuigen aan onze Actiegroep.

 

Voor het laatst bijgewerkt op: Friday 18 May 2012 | 16:44

Wat is uw mening?

Wat is uw mening?